Обяваването на ареста на Бойко Борисов за незаконен бе необмислена стъпка,

...
Обяваването на ареста на Бойко Борисов за незаконен бе необмислена стъпка,
Коментари Харесай

Атанасов: Борисов трябва да бъде съден за сериозни корупционни сделки

Обяваването на ареста на Бойко Борисов за противозаконен бе недомислена стъпка, която целеше обществен резултат. Той би трябвало да бъде разследван и съден за доста съществени корупционни схеми в България . Това би трябвало да стане при обща работа на всички органи, сподели съпредседателят на „ Демократична България ” Атанас Атанасов в студиото на „ Събуди се ” по.

„ Борисов има невероятна дарба да манипулира . Той в действителност би трябвало да остане в предишното, запушва българската страна ” , сподели още той.

„ Проблемът с българо-турската граница не от през вчерашния ден. През годините не бяха взети съответни ограничения . Има голям контингент от младежи , които търсят реализация в Западна Европа. За по този начин нареченото преградно оборудване бяха излети една камара милиони левове. Гърците направиха доста по-късно на гръцко-турската  граница ограда. Там обаче пиле не може да прехвръкне, тъй като е направена качествено. В България опънаха една телена мрежа. Трябва с жива мощ да бъде защитавана границата. Българската система за сигурност е недофинансирана. Няма система за кадрово комплектуване ", сподели още Атанасов. 

" По времето на Борисов в системата за сигурност се назначаваха не подобаващи специалисти, а комфортни хора, които да обслужват режима му. Министерски съвет дава отговор за сигурността и публичния ред в страната. Шефовете на най-важните служби в сигурността се назначават от президента и извършват неговата воля. Той не носи отговорност обаче те се регистрират пред него. Министерски съвет няма надзор върху тях . Това би трябвало да се промени. Този, който носи отговорност, би трябвало да има цялостното право и независимост да дефинира хората, с които ще извършва дилемите ”, сподели Атанасов за проблемите с мигрантите. 

„ Парламентарната република буксува . Това, което предлага Трифонов , не може да стане съгласно Конституцията. Той е един от отговорните за боксуването на българската република. Миналата година той имаше цялостната опция да сформира държавно управление и провали всичко ”, сподели той за предлагането на Слави Трифонов за референдум.

Целия диалог гледайте във видеото.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР